Rólunk

Kezdetben felállított fő célkitűzés egy alulról építkező tulajdonosi szemlélettel rendelkező vállalkozás létrehozása volt.

A cég megalakulását követően a szolgáltatásaink a következők voltak:

  • Új gépjármű értékesítés
  • Használt gépjármű értékesítés
  • Gépjármű szervizelés és karbantartás
  • Környezetvédelmi vizsgálat

1994-ben tagja lettünk a Honda Hungary márkakereskedői hálózatának. Az értékesítési darabszám növekedése a szervizháttér fejlődését és fejlesztését egyaránt szükségessé tette.

Az évek során szolgáltatásaink egyre bővültek és a partnereink igényeinek és elvárásinak kielégítése érdekében bővítettük alkalmazottaink létszámát. Jelenleg 70 alkalmazottal működik a vállalat. Nagy hangsúlyt fektetünk dolgozóink továbbképzésére, hogy a fejlődő minőségi kritériumoknak megfeleljünk.

A cég történetében nagy változás 1998-ban következett be. Dinamikus fejlődésnek indult, a kemény munka eredménye mind a marketing mind a szerviz  területén megmutatkozott. Pár év alatt szolgáltatásaink oly mértékben bővültek, hogy szükségessé vált egy új, a réginél nagyobb, korszerűbb telephely létrehozása. Ezt 2001. második felére sikerült megvalósítani, kialakításánál a további bővülés lehetőségét is figyelembe vettük. Ugyan ebben az évben ISO-9002 minősítést szereztünk.

Telephelyünk Érd központjában található, közvetlenül a 7-os főút mellet. Az évek során megszerzett piaci részesedésünk megtartására illetve új piacok megszerzésére törekszünk.